Fjällen imorgon!


Dags att åka snowboard och dricka oboy i toppstugan.

Vi planerar att skriva om inflyttningsfesten vi hade i lördags men vet inte om vi orkar.. det var så galet att vi hamnade i NT. Men vi får se. kanske finns orken, troligtvis finns den inte.

mer viktigt är som sagt att jag åker till fjällen imorn!

With love / Alexander S

paow! right in the kisser...

vi har sett på DET avsnittet där peter griffin säger just paow! right in the kisser..
jag har trott att han sa kitchen, men vi insåg sen att det inte var så!
kisser är slang för munnen!

anyway, nu vet vi.. och ni! varsågod för upplysningen

!?


skrivkrampen tycks hålla i sig.

ja, så verkar det vara.. vi orkar visst inte mycket mer än att slita i lägenheten och spela fifa nu för tiden!
eller, snarare så att jag (schweidenbach) sliter i lägenheten och dom andra spelar fifa.. undatag för ludde som faktiskt sliter i sitt rum.. så vi ber att få återkomma när orken finns! tillsvidare......

paow!! right in the kitchen

<3


rådande skrivkramp.

herrejösses! nu har vi inte bloggat på någon dag och vi får irriterande blickar på stan o folk som herjar att vi är slackers o lata. men ta mig på orden när jag skriver att vi faktiskt har bättre saker för oss än att SKRIVA om våra liv, vi passar på att faktiskt leva våra liv.

Som idag tillexempel, vi har vaknat, levt, ätit, målat väggar, målat ludde, fifa, family guy, coop, godis, läsk osv osv

Men nu när Rörström övertalat mig att skriva så att ni kan läsa och på så vis fly från era egna trista och gråa liv har jag gått med på att skriva om vår flytt och hur allt ser ut just nu.

Vi fick alltså tillslut vår eftertraktade nyckel till trädgårdsgatan 3a den 29e eller 30e december och processen att flytta möbler kördes igång dirr.. vi fyllde lägenheten snabbt med de viktigaste. ps3 o TV.. sen avtog vår flitighet och nu händer inte alls mycket annat än just FIFA.  NEJVARS, vi målar och står i så färgen stänker! vi är klara med Rörströms rum, hallen, köket och straxt mitt egna rum. vår deadline är den 15e. varför avslöjar vi inte!

på luddes kamera har jag bilder från hur vi sliter och även bilder på när ludde kroppsmålar sig själv med väggfärg, insprationen kommer från sagan om ringen.. dom där orcherna. ludde fick oförglömliga blickar när vi gick från coop senare på kvällen.. Det tog Ludde en hel timme att duscha bort allt och vi misstänker att det inte bara var tvålen som tömdes i duschen! Dock har vi inga bilder på det............

nu börjar rörström prata med mig och min inspiration reducerades brutalt!

lägger vi upp bilder så gör vi det nästa gång!


PAAAAOW!!! right in the kitchen..



RSS 2.0